Prednosti programa
BiziMax

Preverite vse prednosti poslovanja na enem mestu!

Rešitev BiziMax v celoti podpira papirno in brezpapirno poslovanje ter e-poslovanje z dobavitelji ter strankami in državo. Za vas smo mislili na vse. Modularna zasnova rešitve olajša samo delo, saj so posamezna področja predstavljena pregledno – informacije so tam, kjer jih pričakujete. Rešitev je primerna za podjetja vseh velikosti, posebej optimizirana pa je za delo manjših podjetij in samostojnih podjetnikov ter družb z večjim številom poslovnih enot.
Uporaba rešitve BiziMax je mogoča od kjerkoli in kadarkoli. Vse, kar potrebujete, je le dostop do interneta. Svoje poslovanje lahko tako vodite kar iz spletnega brskalnika, odpadejo vse omejitve glede izbire operacijskega sistema in namestitve programa. Rešitev deluje na računalnikih, prenosnikih in tablicah z operacijskimi sistemi Microsoft Windows, Google Android ter Linux.
Poslovni model, v katerem je BiziMax na voljo v najemnem modelu, olajša vaše naložbe. Kupnine za poslovno programsko opremo ni, plačujete zgolj ugoden mesečni obrok za njeno uporabo. S tem si zagotovitve bistveno nižje stroške in mirnejši spanec – za arhiviranje, zaščito in varovanje podatkov skrbi ponudnik, njegova skrb je tudi nadgrajevanje in vzdrževanje programa v primeru posodobitev. Preko vmesnikov API lahko BiziMax hitro in enostavno povežete tudi z drugimi poslovnimi rešitvami v podjetju.
Delo »v živo«. Interakcija s programom v vsakem hipu postreže z aktualnimi podatki. V primeru več sočasnih uporabnikov le-ti vidijo vse opravljene spremembe – denimo v primeru vnosa podatkov s strani prodajalcev na terenu.

reference strank