Prednosti programa
BiziMax

Preverite vse prednosti poslovanja na enem mestu!

Rešitev BiziMax v celoti podpira papirno in brezpapirno poslovanje ter e-poslovanje z dobavitelji ter strankami in državo. Za vas smo mislili na vse. Modularna zasnova rešitve olajša samo delo, saj so posamezna področja predstavljena pregledno – informacije so tam, kjer jih pričakujete. Rešitev je primerna za podjetja vseh velikosti, posebej optimizirana pa je za delo manjših podjetij in samostojnih podjetnikov ter družb z večjim številom poslovnih enot.
Uporaba rešitve BiziMax je mogoča od kjerkoli in kadarkoli. Vse, kar potrebujete, je le dostop do interneta in podprto napravo.Rešitev deluje na računalnikih in prenosnikih  z operacijskimi sistemi Microsoft Windows in Linux.
Poslovni model, v katerem je BiziMax na voljo v najemnem modelu, olajša vaše naložbe. Kupnine za poslovno programsko opremo ni, plačujete zgolj ugoden mesečni obrok za njeno uporabo. S tem si zagotovitve bistveno nižje stroške in mirnejši spanec – za arhiviranje, zaščito in varovanje podatkov skrbi ponudnik, njegova skrb je tudi nadgrajevanje in vzdrževanje programa v primeru posodobitev. Preko vmesnikov API lahko BiziMax hitro in enostavno povežete tudi z drugimi poslovnimi rešitvami v podjetju.
Delo »v živo«. Interakcija s programom v vsakem hipu postreže z aktualnimi podatki. V primeru več sočasnih uporabnikov le-ti vidijo vse opravljene spremembe – denimo v primeru vnosa podatkov s strani prodajalcev na terenu.

reference strank