O rešitvi BiziMax Poslovanje na enem mestu!

Program za vodenje

in upravljanje poslovanja BiziMax stavi na resnično enostavno uporabo.

  • Resda ni tako obsežen kot poslovni programi multinacionalk, premore pa večino funkcij, ki jih »imajo veliki«. Z njim boste hitro in enostavno opravili in uredili prevzeme blaga, izdali blago v konsignacijo in ga tam vodili. Možno je tudi avtomatizirano knjiženje blaga glede na naročila dobaviteljem.Ste storitveno podjetje in vas zanima predvsem prodaja? BiziMax je rešitev za vas. Obvlada prodajo, račune (avansne, maloprodajne, izdane, prejete), predračune in dobavnice. Za vaše lažje delo so v programu že prednastavljeni delovni nalogi, katerih postavke preprosto uredite glede na trenutno stanje. Program zna spremljati tudi vašo lastno porabo sredstev in virov sredstev, za t. i. stroškovne račune (gorivo, električna energija).

Že od 15€/mesečno

E-računi, davčne blagajne

vprašate? Za vse je poskrbljeno. Preko programa BiziMax lahko e-račune pošiljate neposredno na portal UJP.

  • Ne samo, da BiziMax podpira uporabo različnih davčnih blagajn, to funkcionalnost vam za razliko od številnih drugih ponudnikov programskih rešitev nudimo brezplačno, brez doplačila. Velja za vse uporabnike gostovane rešitve BiziMax.

Davčna blagajna BREZPLAČNO!

Dodelane funkcije

Seveda v programu BiziMax ne manjkajo tudi funkcionalnosti, ki jih potrebujete občasno, kot so rešitve za inventuro in različna poročila.

  • Program pozna tudi integracije z različnimi drugimi poslovno-informacijskimi rešitvami in računovodskimi programi. Ključni lastnosti poročil sta njihova prilagodljivost (izbirate lahko med številnimi parametri) in preglednost. S programom BiziMax lahko vodite proizvodnjo. Program namreč pozna kosovnice, zna beležiti natančno porabo surovin ter omogoča dober pregled in nadzor nad proizvodno dejavnostjo. Za brezhibno delovanje rešitve BiziMax vam le-to pomagamo povezati z ostalimi poslovnimi rešitvami v podjetju. Dovolite, da vam pohitrimo in poenostavimo poslovanje.