Dodatki

POS tiskalniki

POS tiskalniki so namenjeni POS blagajnam in mobilnim POS sistemom. Omogočajo izpise različnih širin, v skladu z Zakonom o potrjevanju računov (davčne blagajne) pa tudi izpis QR kode. Odlikujejo jih različne hitrosti tiskanje in resolucije, odvisno od tega, za kakšne namene POS tiskalnike potrebujete. Možnost tudi prenosnega POS tiskalnika.

Čitalci črtne kode

Čitalci črtne kode se najpogosteje uporabljajo v delovnih okoljih, kot so skladišča, proizvodnja, maloprodaja, pisarna, knjižnica in še bi lahko naštevali. “Nepogrešljivega sodelavca” pri delu poznamo v ročni, fiksni in brezžični različici. Čitalci črtne kode so na voljo v različnih cenovnih in kakovostnih razredih. Razlikujejo se glede na razdaljo branja, natančnost branja, ergonomsko obliko ter branje 1D ali 2D črtnih kod.

pos blagajne

Preproste POS blagajne katerih uporaba je preprosta in ne potrebujete dodatne periferije za vnos podatkov, saj podpirajo vnos in navigacijo preko "Touch screena" oz. zaslona na dotik, s tem si lahko zmanjšate gnečo na delovni površini.

računalniki in periferija

Ponujamo tudi računalnike, ki so prilagojeni zahtevam kupca in delovnega mesta uporabe. Ter ostalo periferijo, ki se veže na računalniške sisteme, kot so pripomočki za vnos podatkov (miška, tipkovnica), prikaz informacij (monitorji), shramba podatkov, mrežna oprema in mreže ..
Ponujamo tudi dobavo in postavitev strežnikov in opreme povezane z njimi, sistem brezprekinitveno napajanje, stikala, usmerjevalnike, arhiviranje podatkov ..